top of page

wo 27 jun

|

Factorium Podiumkunsten

Benefiet(s) - Muziektheater

Feest! De komische muziektheater voorstelling ‘Tweedehands Fiets’ komt terug!!! En wel op 27 juni als Benefiet(s) voor het goede doel ‘NO THANKS’! Bent u er ook bij? Reserveer snel uw kaarten!

Registration is Closed
See other events
Benefiet(s) - Muziektheater
Benefiet(s) - Muziektheater

Time & Location

27 jun 2018, 20:00 – 20:45

Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A, Tilburg, Netherlands

About

Feest! De komische muziektheater voorstelling ‘Tweedehands Fiets’ komt terug!!! En wel op 27 juni als benefiet(s) voor het goede doel ‘NO THANKS’!

Tijdens deze Benefiets zal Annabel van Casteren onder begeleiding van pianist Jeannau Jean Louis en Nina Morel met eigen muziek en eigen theaterteksten eens even vertellen wat voor ellende tweedehands fietsen mee maken, om zo, samen met het goede doel NO THANKS, meer bewustwording te creëeren op het gebied van Tweedehands Fietsen.

NO THANKS! is een actiegroep die bewustzijn wil creëren op het gebied van (seksuele) intimidatie tijdens concerten en festivals. Door het bewustzijn bij podia en festivals te vergroten kunnen zij beleidsmatig en in interne en externe communicatie meer aandacht besteden aan het probleem. Ook door bewustwording bij andere organisaties in de muziekindustrie te vergroten kan samenwerking bevorderd worden om zo (seksuele) intimidatie samen aan te pakken.

Wilt u een avondje uit en daarmee het goede doel steunen? Reserveer dan snel uw kaarten!

LET OP!

Kaarten kosten 10 euro en kunnen alleen via deze site gereserveerd worden. De betaling vindt plaats bij de ingang van het Factorium voor de voorstelling.

Meer info over No Thanks - www.saynothnks.nl

Mede mogelijk gemaakt door Factorium Podiumkunsten

Tickets

  • Regular Reservation

    Reservering voor 'Benefiet(s)' - Muziektheater van en door Annabel van Casteren

    € 0,00
    Sale ended

Total

€ 0,00

Share This Event

bottom of page