top of page

wo 04 apr

|

Fontys Hogeschool voor de Kunsten

Perspresentatie genomineerde Jacques de Leeuw Prijs

Als genomineerde van de Jacques de Leeuw Prijs mag Annabel van Casteren zichzelf voor het eerst voorstellen aan de jury met een pitch en performance. Wilt u erbij zij zijn om Annabel van Casteren aan te moedigen? Entree is gratis dus geen reden om niet te komen!

Registration is Closed
See other events
Perspresentatie genomineerde Jacques de Leeuw Prijs
Perspresentatie genomineerde Jacques de Leeuw Prijs

Time & Location

04 apr 2018, 16:00 – 18:00

Fontys Hogeschool voor de Kunsten , Zwijsenplein 1, Tilburg

About

Fontys Academie voor Muziek- en Musicaltheater over Annabel:

Annabel is een multi-talent en schakelt moeiteloos tussen performer, creatief ondernemer, programmamaker en band-frontvrouw.

Naast haar studie Muziektheater, waarin zij al opvalt bij internationale auditiecommissies, neemt zij de tijd om samen met andere talenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten programma's te creëren, op te treden en ze weet zich zeer goed te 'marketen'.

Annabel is een intense podiumkunstenaar met als sterkste punt de combinatie van zang, spel en interpretatie. 'Energie' is het sleutelwoord. Naast eigen theaterprogramma's en optreden met popbands in het entertainmentcircuit, heeft zij nog genoeg energie voor sportwedstrijden, benefietconcerten, het ontwikkelen van websites en promotiemateriaal, en heeft zij contacten gelegd door het gehele gebouw van Fontys Hogeschool voor de Kunsten; je treft overal haar posters en haar promotiemateriaal aan.

Annabel is een innemende en emotionele persoonlijkheid die altijd voor iedereen klaar staat, hard werkt en een goede en gezellige fijne werksfeer creëert. Zij is een team-player en solist tegelijk.

Annabel is momenteel bezig aan haar derde zelf geschreven en zelf gecomponeerde theaterprogramma ‘Gas’, dat tevens haar eindexamen wordt.

Na haar bachelor studie wil Annabel verder studeren aan de Fontys Master of Music en ze heeft al uitgebreide ideeën over het volgen van lessen en masterclasses op verschillende instituten in Nederland.

In de toekomst hoopt ze vooral veel muziek- en theaterproducties te maken die mensen niet alleen amuseren, maar ook aanzetten tot denken en bewegen. Uit een kranteninterview: “Humor met een scherp randje, dat is wat ik nastreef”.

Share This Event

bottom of page