top of page

WELKOM  

Beste docenten,

Van harte welkom op mijn online Master portfolio!

Dit is een verborgen webpagina op mijn eigen website, dus het hoofdmenu hierboven mag u, voor nu, negeren. 

Hieronder, op deze pagina, kunt u een samenvatting van mijn afstudeerjaar aan de Master Of Music bekijken.

Veel kijkplezier!

 

Liefs,

 

Annabel

Annabel - Gold letter.png

1. MOTHER 

Ondanks dat de final performance van de Master Of Music een andere vorm aan heeft moeten nemen, ben ik ontzettend dankbaar dat ik in samenwerking met Tiago Lageira en Marc Alberto een mooi eindproject heb kunnen maken waarbij ik twee hele recente tracks live ten gehore breng. 

Het eerste nummer dat jullie zullen horen van deze live studio sessie is 'Mother', de titeltrack van het gelijknamige album wat ik komend jaar wil gaan opnemen. 

2. SONGWRITING

Gedurende mijn master heb ik onwijs veel mogen experimenteren op het gebied van songwriting. 

Ik heb een korte afspeellijst samengesteld van een aantal opnames van live-performances en band-repetities. Samen met de rest van mijn portfolio geeft dit een beeld van al het repertoire dat ik dit jaar heb geschreven. 

Hier kunt u de volgende nummers horen: 

1) Running Away / repetitie opname 

2) Heart Of Stone / live opname met band

3) Droom met mij / demo opname  

4) Break Down This Wall / live opname met band

Voor de opnames van het eerste jaar kunt u hier terecht. 

 

3. MOFFENMEID

Aan het begin van dit schooljaar werd de film 'Moffenmeid' gereleased. Een shortfilm van regisseur Raymond Hilkman, waarin ik de rol van Nellie mocht vertolken. Ondanks dat dit geen onderdeel heeft uitgemaakt van mijn master, heeft deze film heel veel voor mij betekend. Daarom wilde ik deze film absoluut opnemen in mijn portfolio.   

Moffenmeid vertelt het verhaal van de vrouwen die, na de tweede wereldoorlog, werden kaalgeschoren op straat omdat zij met een Duitse militair hadden geslapen. In Moffenmeid wordt de schaamte, die daarmee gepaard ging, getoond. Een belangrijk verhaal dat nu, in 2020, voor het eerst vanuit dit perspectief verteld wordt. Ik ben ontzettend dankbaar en trots dat ik hier deel van mocht uitmaken. 

4. LIVE 

Op 29 februari, vlak voor de corona lock-down, speelde ik samen met mijn fantastische band, bestaande uit Marc Alberto, Thomas Beekwilder, Bente Jasmijn en Frank Wintermans, eigen repertoire bij Heyhoef-Backstage in Tilburg. 

Hart van Brabant was erbij en maakte een rapportage van ons optreden.

U kunt hier de volgende nummers horen: 

1) Crawl - 00:18 

2) Break Out The Pumpkin Spice - 04:03 

3) Easier, Part One - 07:33  

4) Thrill To Kill  - 11:05 

5) Home - 15:22    

5. EASIER

Naast 'Mother' heb ik, samen met Tiago Lageira en Marc Alberto, ook het nieuwe nummer 'Easier' live opgenomen in de studio.

'Easier' is bij deze de afsluiter van mijn Master of Music.

DANKJULLIEWEL

Ontzettend bedankt dat jullie een kijkje hebben willen nemen in mijn online portfolio en nog veel meer bedankt voor alle fantastische lessen die ik de afgelopen twee jaar van jullie heb mogen krijgen. 

Ik hoop jullie heel snel weer, in het echt, te zien! 

Heel veel liefs, 

Annabel

bottom of page